Ναυαγοσωστική κάλυψη παραλίας

 
Σύμφωνα με το Π.Δ 23 / 2000 όσοι εκμεταλλεύονται Λουτρικές Εγκαταστάσεις υποχρεούνται να προσλάβουν Επαγγελματία Ναυαγοσώστη και να τον εφοδιάσουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Λουτρική Εγκατάσταση θεωρείται ο χώρος του αιγιαλού, της ζώνης λιμένα ή της παραλίας ο οποίος:
 
• έχει χαρακτηριστεί πολυσύχναστος
• γίνεται χρήση - εκμετάλλευση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, καθισμάτων-ανακλίντρων και μέσων προστασίας από τον ήλιο
• έχει βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία

Πρόταση

 
Αν κάθε καλοκαίρι ψάχνετε Ναυαγοσώστες προτείνεται να αναλάβει η Life Saving Academy  την επάνδρωση των ακτών σας με Επαγγελματίες άρτια Εκπαιδευμένους με άριστη γνώση Πρώτων Βοηθειών, Πτυχίο Ναυαγοσώστη, Άδεια Χειριστή Ταχυπλόου και Άδεια Εργασίας από το Λιμεναρχείο.
Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας υπογράφει Σύμβαση Ανάθεσης Έργου με τον Δήμο ή τον Ιδιώτη και αναλαμβάνει να βρει τους κατάλληλους Ναυαγοσώστες, να τους αντικαταστήσει οποτεδήποτε χρειαστεί και να καλύψει το μισθό, το δώρο, τα επιδόματα και τις εισφορές τους στο ΙΚΑ.
 
 

Ναυαγοσωστική κάλυψη Πισίνας

 
Αν εκμεταλλεύεστε πισίνα ή waterpark και κάθε καλοκαίρι ψάχνετε Ναυαγοσώστες προτείνεται να αναλάβει η Life Saving Academy την επάνδρωση της Κολυμβητικής Δεξαμενής με Επαγγελματίες άρτια Εκπαιδευμένους με άριστη γνώση Πρώτων Βοηθειών και Πτυχία Αναγνωρισμένα. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας υπογράφει Σύμβαση Ανάθεσης Έργου με τον ιδιοκτήτη και αναλαμβάνει να βρει τους κατάλληλους Ναυαγοσώστες, να τους αντικαταστήσει οποτεδήποτε χρειαστεί και να καλύψει το μισθό και τις εισφορές τους στο ΙΚΑ.